Reynaers en SAPA aluminium vliesgevels / gevels

Comfort wordt gecreëerd wanneer iets het leven gemakkelijker en comfortabeler maakt, onze producten voldoen aan beide

CW 50

CW 50
Concept Wall 50

Onbeperkte creatieve vrijheid en maximale blootstelling aan licht

Concept Wall® 50 is een gevel- en daksysteem dat een onbeperkte ontwerpvrijheid en maximale lichtinval biedt. CW 50 is verkrijgbaar in verschillende design- en raamvarianten en omvat ook verschillende technische varianten om te voldoen aan de eisen op het gebied van brandbeveiliging of isolatie. De ontwerpvarianten omvatten oplossingen voor zowel het exterieur als het interieur van het gebouw. De glasvarianten omvatten alles van standaard drukplaten tot bouwkundige oplossingen met glas en glas met klemmen.

Het uitgebreide assortiment CW 50-profielen voldoet aan alle eisen van de moderne architectuur. Op het gebied van energieprestatie biedt het systeem oplossingen op verschillende niveaus. Het is mogelijk om driedubbele beglazing te gebruiken om het systeem nog interessanter te maken voor passiefhuizen of energiezuinige gebouwen. Daarnaast kunnen sommige openingstypes naadloos worden geïntegreerd, zoals een parallelle opening, een bovenraam of een verborgen ventilatie- en kiepraam. Het is ook mogelijk om een plafondklep te integreren met behulp van het CW 50 plafond.

CW 86

Concept Wall 86

Snelle uitvoering

Concept Wall® 86 is een isolerend en esthetisch vliesgevelsysteem dat voldoet aan alle eisen voor grote bouwprojecten. Voor dergelijke projecten is de uitvoeringssnelheid op de bouwplaats zeer belangrijk. CW 86 biedt daarom een speciale oplossing waarbij cartridges of artikelen in de werkplaats voorgemonteerd kunnen worden. De cassettes zijn ofwel verbonden met een traditionele staafstructuur (CW 86), ofwel is de gevel opgebouwd uit elementen volgens het modulaire vliesgevelprincipe (CW 86-EF) op de bouwplaats.

Naast de naadloze integratie van verschillende raamtypes, deuren en zonweringssystemen biedt CW 86 gemotoriseerde oplossingen voor het openen van elementen. Dit omvat bovenliggende en parallelle opengaande ramen, die een complete oplossing bieden voor uw gevel.

Sapa Gevel 4150 - Geïsoleerd

Flexibel systeem voor alle soorten gevels

Gevelsysteem 4150 bestaat uit geïsoleerde 50 mm brede aluminium profielen. Het ontwerp van de binnenste pakking en de thermische scheiding optimaliseert de isolatie van de profielen.

Het ontwerp van de binnenste pakking en de thermische scheiding optimaliseert de isolatie van de profielen. Ze zijn ontworpen om stabiliteit te bieden tegen gedimensioneerde belastingen en zijn verbonden met verborgen overgangen. Het systeem kan eenvoudig worden aangevuld met opengaande eenheden. De U-waarde voor gevels moet voor de gehele gevel worden gespecificeerd.