Over ons

DorVin – Door vele jaren van productie hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in de distributie en verkoop van ramen. We hebben veel succes in zowel Scandinavië als West-Europa. Wij exporteren onze producten naar landen als Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. PVC-ramen zijn al vele jaren ons visitekaartje, maar na jaren van distributie en verkoop hebben we ons uitgebreid met de productie van verschillende merken..

DorVin kunststof ramen – Gemaakt in Litouwen, in een van de modernste fabrieken in de Baltische regio. De ramen worden gemaakt met loodvrije KBE, Kømmerling profielen en hun milieuvriendelijke materialen en onderdelen van hoge kwaliteit.

DorVin Aluminium Ramen – Gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium profielen; Reynaers & SAPA. Met ons grote productassortiment kunnen we speciale technische oplossingen bieden voor industriële gebouwen in aanvulling op de behoeften van de particuliere markt.

DorVin houten ramen – voldoen aan de hoogste verwachtingen van onze klanten. De houten DorVin-ramen hebben verschillende oplossingen voor openings- en sluitingsmechanismen, die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan alle soorten architecturale keuzes.

Het vaste personeel van de JSC Dorvin Group bestaat uit gekwalificeerde professionele medewerkers die sinds de oprichting voor het bedrijf werken en daardoor jarenlange ervaring hebben opgedaan inzake produktkwaliteit en klanttevredenheid. De service, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf garanderen u een langdurige samenwerking.